Gyakran ismételt kérdések

A kibérelt autó rendelkezik érvényes autópáyamatricával?

Mindegyik autó érvényes pest megyei matricával rendelkezik, ha a megyén túl szeretne utazni, akkor az ahhoz szükséges matricát cégünktől kedvezményesen tudja megvásárolni!

Mennyi a minimális bérleti idő?

Tőlünk bérelhető autók minimális bérleti ideje 48 óra!

Van lehetőség az autó bérleti idejének lejárasa után a bérleti idő hosszabbítására?

Ha az Önnél lévő autó nem került további kiadásra másik Ügyfél számára, ez esetben természetesen van lehetőség a bérles időtartamának meghosszabbítására.

Az autók a szezonnak megfelelő gumiabronccsal vannak felszerelve?

Az összes bérelhető autónk minden tekintetben az adott évszaknak megfelelően van felszerelve!

Ki vezetheti a bérelt autót?

Az autót minden esetben az vezetheti, akinek a nevére a bérleti szerződés szól és a felelősség is minden tekintetben őt terheli a gépjárműért.

Az autót nyitva tartási időn túl letudom e adni?

A bérelt autót nyitva tartási időn túl is leadható, amit kérünk legalább 3 órával előre jelezni. Ez a bérleti idő végén külön díjazásra kerül!

Csere autót milyen feltételekkel és hogyan biztosítanak?

Amennyiben az Önnél lévő autó használatát műszaki hiba akadályozná, díjmentesen bocsátunk rendelkezésére csereautót a kategóriájában. Ellenben, ha ez ezen állapot baleset okozás miatt áll elő, akkor a csereautót kizárólag külön díjazás fejében tudjuk biztosítani.

A kaució pontosan mire szolgál, mikor kell fizetnem, hogyan és mikor kapom vissza?

A kauciót ügyfeleinknek minden esetben a bérleti idő megkezdésekor, az autó átadásakor kell letétbe helyeznie. Összege elvész, vagy arányosan csökken, ha az autóval balesetet okoznak, koszosan, vagy üres tankkal hozzák vissza.

Mi a teendő, ha az autót ellopják?

Lopás esetén köteles azonnal értesítseni minket az esemény körülményeiről, ezután megtenni a hivatalos rendőrségi feljelentést.

A fizetés hogyan és mikor történik?

A fizetés történhet készpénzben személyesen, ez esetben 20% foglaló befizetésével tartjuk fent foglalását a kívánt dátumig, vagy bankkártyával, de a teljes összeg teljesítése legkésőbb a bérleti idő megkezdésekor, az autó átadásakor történik meg.

Mi történik ha az autó műszaki hibás lesz?

Műszaki hiba esetén elsőként mindenképp cégünket értesítse és mi megpróbáljuk mihamarabb orvosolni a problémát vagy csere autó biztosítani!

Mi van akkor ha az autóval karambol, baleset történik?

Ha az autóval balesetet okoz, minden esetben köteles cégünket értesítenie először. Ha a kár önhibából történik ez esetben külön díjat számítunk fel!

Mit kell tennem, ha autót szeretnék bérelni?

Válassza ki az Ön által preferált kategóriát és honlapunk segítségével könnyedén tudja véglegesíteni foglalását az űrlap kitöltésével. Ha bármilyen egyéb kérdés merülne fel, kérjük telefonon +36706205757 , vagy e-mailen hello@uniorenacar.hu vegye fel a kapcsolatot velünk és készséggel állunk rendelkezésére.